Duhová Afrika

Duhová Afrika

Od Sloní řeky za bílým žralokem

Ve své nejnovější diashow se Kateřina a Miloš MOTANI s vámi podělí o své bohaté zážitky a poznatky z cesty napříč JIŽNÍ AFRIKOU, která jim učarovala svou neuvěřitelnou různorodostí, barevností a svými přírodními krásami. Uprostřed buše plné AFRICKÝCH ZVÍŘAT objevují také plno neznámých rostlin. K nezapomenutelným patří i nesčetná setkání s místními obyvateli. Ze SAFARI míří přes Blyde River Canyon do Dračích hor a pak k málo dostupnému DIVOKÉMU POBŘEŽÍ.

Boulders Beach s roztomilými TUČŇÁKY nemá daleko od RÁJE. Z Kapského města se s nimi vydáte do rozeklaných Cedrových hor, podél západního pobřeží do pustého Richtersveld, k vodopádům Augrabies - až do pouště KALAHARI. Čeká vás dokonce vzrušující plavba za BÍLÝMI ŽRALOKY. Motani na začátku své cesty ještě netuší, že se každý den pro ně stane malým (někdy i větším) DOBRODRUŽSTVÍM.

V DUHOVÉ AFRICE žije duhový národ, vyvěšuje se duhová státní vlajka, u duhového vodopádu pobíhají duhové ještěrky, diamanty mají duhový lesk a letní bouřkovou oblohu zdobí – co jiného než DUHA.

Délka akce: 90 minut
Rok výroby: 2014
Datum lokální premiéry: 7. březen 2019
Datum světové premiéry: 1. leden 2014

Informace o akci a jejím konání