Co zažiješ ve Vietnamu?

Co zažiješ ve Vietnamu?

Galerie

Přijď si poslechnout, co vše zažiješ za 24 dní ve Vietnamu. Vyrazil jsem pouze s krosnou a kámošem. Naprosto na blind. Bez předchozí zkušenosti jsme urazili 400 km na skůtru po Ha Giang Extreme North Motorbike Loop. Navštívili největší města. Ochutnali sp

Dozvíš se:

1) Užitečné rady a na co vše si dát pozor.

2) Kde jsme zažili pravý Vietnam?

3) Proč bych do Vietnamu už podruhé nejel...

4) .... a proč ano? :-))

Vstupné je 100 Kč. Veškerý výtěžek bude darován paní Ladislavě z Dobrušky. Maminka dvou dětí má diagnostikovanou hereditární senzorickou a motorickou neuropatie s větším postižením dolních končetin (ochabování svalstva, deformita nohou, kladívkovité prsty na nohou, porucha chůze s přepadáváním špiček). V důsledku této nemoci chodí o francouzských holích a na delší vzdálenosti používá elektrický vozík. Často se jí stává, že díky ochablému svalstvu upadne na zem a těžko se ji vstává. V zimě se ji chodí opravdu těžko. Finanční dar z promítání poslouží k zajištění větší mobility. Neváhejte proto navštívit přednášku. Vedle spousty zážitků si domů odnesete i skvělý pocit u srdce.

O cestovateli:

Peter Chalupianský je mladý cestovatel a filantrop. Je mu teprve 28 let a již dokázal získat přes 2 000 000 Kč pro desítky lidí s handicapem. Vydal populární knížku Odposlechnuto v Praze, odeslal přes 1 000 ručně psaných pohlednic a uspořádal téměř 90 cestovatelských stand-upů po celé České republice.

Délka akce: 100 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 13. listopad 2019

Informace o akci a jejím konání