Novoměstská filharmonie se vrací

Novoměstská filharmonie se vrací

Galerie

V sobotu 7. ledna 2023 se v dobrušském Kině 70 uskuteční koncert Novoměstské filharmonie (NoFi), který bude věnován dílu dvou našich nejslavnějších skladatelů klasické hudby.

Jak na nový rok, tak po celý rok, praví známé rčení. Novoměstská filharmonie vám nabízí možnost zahájit rok 2023 prvotřídním kulturním zážitkem. Osmdesátičlenný orchestr z Nového Města nad Metují zahraje na lednovém koncertu tři části z cyklu Má vlast Bedřicha Smetany. Následovat budou čtyři Slovanské tance Antonína Dvořáka.

Dobruška je pravidelnou zastávkou Novoměstské filharmonie. Hráči se vždy těší na srdečné a do klasické hudby zapálené publikum, které už několikrát zvládlo vstupenky na koncert vykoupit v rekordním čase. Na novoročním koncertu čeká na všechny oddané fanoušky jedna důležitá novinka – orchestr bude řídit Marek Klimeš, který má bohaté zkušenosti s dirigováním Moravské filharmonie Olomouc, ale i v oblasti opery a činohry.

Klasická hudba, mladí muzikanti, Smetana a Dvořák – tuhle kombinaci by byla škoda si nechat ujít, nemyslíte? Pokud jste odpověděli kladně, těšíme se na vás už 7. ledna 2023 v Kině 70 Dobruška, a to od 18 hodin.

Předprodej vstupenek na Novoroční koncert bude zahájen v 16.00 27. 11. 2022 na webu www.kino.mestodobruska.cz.

Délka akce: 90 minut
Rok výroby: 2022
Datum lokální premiéry: 7. leden 2023
Datum světové premiéry: 7. leden 2023

Informace o akci a jejím konání