Pojďme do trojky

Pojďme do trojky

Galerie

Komedie divadelního souboru F. A. Šubert Dobruška v rámci přehlídky Šubertova Dobruška

Trochu bláznivá a trochu hořká komedie o tom, co může nastat, pustí-li se muž po návratu z pohostinského zařízení do statečné, leč neuvážené diskuse s manželkou. A těžce při tom podcení nebezpečí, že ho paní domu vezme za slovo (samozřejmě po svém). Nezadržitelný řetězec peprných událostí se mu zvolna mění ve zlý sen, ovšem pro diváky je to poťouchlá legrace, z níž malinko mrazí.

Příběh neobyčejně obyčejného partnerského propletence je autorským počinem režiséra Jiřího Raichla a jeho kolegů z herecké družiny dobrušských ochotníků.

Hrají: Lenka Hušková, Jiří Raichl, Jitka Frelichová, Jana Haldová, Petra Kopejtková Schlosserová, Michaela Slezáková, Kája Skočdopolová, Vilém Janeček, Václav Mervart.

Abonentky na celou divadelní přehlídku a vstupenky na jednotlivá představení zakoupíte v informačním centru v Dobrušce. Prodej zvýhodněných abonentek v ceně 320 Kč bude probíhat od 4. března do 2. dubna. Vstupenky na jednotlivá představení v ceně 100 Kč budou k zakoupení od 18. března.

V průběhu přehlídky budou v předsálí kina vystaveny práce dětí přihlášené do výtvarné soutěže na téma MALÝ HUDEBNÍK, VELKÝ OBCHODNÍK FRANTIŠEK VLADISLAV HEK

Délka akce: 70 minut
Rok výroby: 2024
Datum lokální premiéry: 24. duben 2024

Informace o akci a jejím konání